ProAlfa Service Sudare

Viziune

Viziunea noastră este să devenim leaderi ai pieţei în care activam. Ne vom concentra eforturile pentru a deveni un partener de încredere şi prima opţiune a clienţilor noştri în dezvoltarea de proiecte.

Misiune

Compania Pro-Alfa îşi îndreaptă eforturile către satisfacerea nevoilor consumatorilor prin oferirea de soluţii ideale şi logice adaptate fiecărui tip de proiect. Din acest motiv, toţi inginerii de vânzări dispun de o pregătire solidă în electrotehnică şi transmisii de date, iar soluţiile oferite de către aceştia concentrează într-un singur pachet anii de experienţă în dezvoltarea de proiecte, preţul competitiv, gama largă de produse oferite şi sistemul de distribuţie rapid.

Produse

Viziunea noastră este să devenim leaderi ai pieţei în care activam. Ne vom concentra eforturile pentru a deveni un partener de încredere şi prima opţiune a clienţilor noştri în dezvoltarea de proiecte.

O companie pentru clienți mulțumiți

Eforturile noastre sunt concentrate către gradul de satisfacţie şi necesităţile clientului, oferindu-i soluţii excepţionale din punct de vedere economic şi tehnic. Considerăm că fiecare client reprezintă un partener cu care desfăşurăm relaţii reciproc avantajoase. Indiferent de mărimea afacerii lor, toţi clienţii sunt trataţi în mod egal, cu aceeaşi atenţie deosebită:pe cei mici îi ajutăm să devină mari, iar pe cei mari îi ajutăm să se dezvolte.

 • ProAlfa Service precizia de tăiere prin lazer

  2020

  Toleranțe de Tăiere

  Prin avansarea tehnologiei, suntem acum capabili să creștem precizia de tăiere a poziției pe o suprafață la 10 micrometri și procesul poate fi repetat la -/+ 5 micrometri.

 • 2019

  Energie Verde

  ProAlfa Service SRL a instalat sistemul solar pentru a deveni un jucător principal în fabricarea cu energie verde.

 • 2016

  ISO-9001 Certification

  Pentru a fi certificată conform standardului ISO 9001, o companie trebuie să respecte cerințele stabilite în standardul ISO 9001.

  Cerințele: Capacitatea de a furniza în mod constant produse și servicii care îndeplinesc cerințele clienților și reglementărilor.

 • ProAlfa Vopsea Praf

  2010

  Vopsea Praf 

  Un tip de acoperire care se aplică sub formă de pulbere uscată cu curgere liberă. Spre deosebire de vopseaua lichidă convențională care este livrată printr-un solvent evaporat, acoperirea cu pulbere este de obicei aplicată electrostatic și apoi întărită la căldură.

 • 2001

  Fundație

  Proalfa Service SRL  a fost fondată  în  2001, cu sediul în mun. Chișinău, str. Alba Iulia 75, cu 100% capitală privată.

 • 1970-2001

  Înainte De Fundație

  Parcului Industrial Alfa în perioada sovietică realiza produse electrocasnice de larg consum.